Informasjon om arrangementer

Informasjon om arrangementer

InorAdopt får fra tid til annen informasjon om arrangementer i regi av Verdens Barn,  Adopsjonsforum og deres lokallag der også InorAdopt sine medlemmer er velkommen til å delta.

AGDER

Verdens barn sitt lokallag i Agder inviterer til foredrag tirsdag 12. mars. Arrangementet er gratis, og åpent for alle medlemmer fra alle de 3 adopsjonsorganisasjonene. 

Tema: Tilknytning, trygghet og grensesetting- i praksis.

Tid:     Tirsdag 12.3 2019.  Kl. 19.30

Sted:  Roklubben i Kristiansand, Kjøita 10, 4630 Kristiansand

 Psykologspesialist Joachim Haarklou vil  holde årets temaforedrag. Han skal snakke om viktigheten av tilknytning, men vil også komme inn på emnene trygghet/utrygghet, grensesetting, når skal man reagere / søke hjelp – en mer praktisk tilnærming.

For mer info om foredragsholderen: http://www.haarklou.no/

Hilsen Styret i Verdens Barn- Vest Agder.

Velkommen!

 

SØR-TRØNDELAG

Verdens Barn sitt lokallag i Sør-Trøndelag inviterer til Familietreff på Trondheim Camping i forbindelse med sitt årsmøte 17. mars. 

Sted:  Trondheim Camping, Cicignons Plass, Trondheim. (gml Olavs Pub)

Her er det 12 innendørs minigolfbaner som passer for alle.

Arrangementet starter kl. 14.00 og holder på utover til ca. kl. 17.00

Årsmøtet til Verdens Barn avd. Sør-Trøndelag blir avholdt i de samme lokalene og der deltar minimum en fra hver familie i VB avdeling Sør Trøndelag.

Årsmøtet tar ca. 15 min.

Så blir det minigolf og pizza til ca. kl. 17.00

Styret spanderer pizza og drikke.

Pris for minigolfkølle m/ball:

Voksne: 100,-

Barn: 80,-

Bindende påmelding. 

Det går også fint å melde seg på via Facebook-siden vår, Verdens Barn avdeling Sør-Trøndelag, men husk å skrive navn, alder og antall på de som kommer. 

Frist: torsdag 14. mars 2019

Påmelding til: elsekarin61@gmail.com

OSLO

Adopsjonsforum sitt lokallag i Oslo  har gleden av å invitere til foredrag om Traumebevisst Omsorg 2.4.2019 kl 19.00 – 21.00 på Haraldsheimen i Oslo.

Dette er en viktig kveld for alle adoptivforeldre, uansett om du fortsatt venter på ditt barn, om dere er nylig kommet hjem eller om adopsjonen ligger flere år tilbake i tid.  

Felles for våre barn er at de har hatt en vanskelig start på livet, har mistet sine opprinnelige omsorgspersoner og har ofte også hatt andre traumatiske opplevelser. Hvordan og hvorfor kan tidligere traumer vise seg i hverdagen og kan de prege barna også mange år etter adopsjonen? Hvordan kan vi som foreldre gir den beste omsorgen og hvilken støtte trenger vi fra barnehagen og skolen?

Vi gleder oss til å kunne snakke om Traumebevist Omsorg med psykologen Linn-Marie Holm Kristensen. 

Linn-Marie Holm Karlsen er psykolog og siden 2012 ansatt ved NKS Akershus Østbytunet – senter fot behandling og fagutvikling, en døgninstitusjon for barn og unge innen psykisk helsevern. 

Østbytunet har siden 2015 arbeidet med å oversette nyere kunnskap om utviklingstraumatisering til praksisendring ved institusjonen og den tilhørende skolen gjennom prosjektet «Fra ALARM til ro». Østbytunet er sammen med RVTS øst og RVTS sør medarrangør av «Barnekonferansen 2018». 

Inngang for medlemmer 50,- 

For ikke-medlemmer 100,- 

HI Hostel Oslo Haraldsheim
Haraldsheimveien 4, 0587 Oslo

Påmelding til adopsjonsforumoslo@gmail.com

Gratis kaffe og kaker

NORDLAND

Adopsjonsforum Søndre Nordland inviterer til hurtigrutetur med foredrag lørdag 6.april 2019

Invitasjonen sendes ut til medlemmene i området for Verdens Barn, Inoradopt og Adopsjonsforum.                         

Ca.kl.12.30 Oppmøte Sandnesjøen Kai, til sørgående hurtigrute m/s Trollfjord til Rørvik. På turen til Brønnøysund blir det god tid til å bli kjent med hverandre, ta et forfriskende bad på dekk. Det er treningsmuligheter, og mulighet for avslapning til flott utsikt. Ca.kl.17 blir det kaffe og noe å bite i. Deretter starter foredraget med Andrea Johanna Bratt Mæhlum, Oslo, som reiser sammen med oss. Hun er adoptert fra Costa Rica, og vil fortelle litt fra sitt liv, og fra tvserien «Sporløs»

Ca.kl.20.30 ankommer vi Rørvik og finner nordgående skip m/s Polarlys, mens Andrea reiser videre til Trondheim. Ca.kl.03.45 ankommer vi Sandnessjøen Kai og turen avsluttes.

Det er mulig å starte fra Bodø, Nesna, Sandnessjøen og Brønnøysund.    

Hilsen styret i Adopsjonsforum Søndre Nordland                                                         

 Kontakt for mer info, pris/påmelding: mobil Margaretha 99569836 mail mli-karl@online.no                                                                                                                           

Påmelding innen 20.02.19

 

 

Av | 2019-03-05T13:35:28+01:00 2019-03-05|