Loading...
Hjem2021-06-07T13:13:56+02:00

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker en samtale eller for å få tilsendt vårt informasjonshefte. 

Registreringsskjema

Dersom dere ønsker å adoptere gjennom InorAdopt, må dere fylle ut og sende oss et registreringsskjema.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker en samtale eller for å få tilsendt vår informasjonsmappe på mail.

Registreringsskjema

Dersom dere ønsker å adoptere gjennom InorAdopt, må dere fylle ut og sende oss et registreringsskjema. Last ned registreringsskjema

NYHETER

NYHETER

OMTALER

«Vi er kjempefornøyde med måten vi har blitt møtt på, kompetansen og tryggheten til de ansatte og veiledningen vi har fått fra InorAdopt gjennom hele adopsjonsprosessen og i tiden etter at vi kom hjem igjen. Hadde vi vært litt yngre, så hadde vi gjort dette en gang til!»

Irene og Børre

“Hos InorAdopt har vi blitt møtt med profesjonalitet, engasjement, vennlighet og omsorg. Gjennom vår adopsjonsprosess opplevde vi at gjengen i InorAdopt alltid var parat til å hjelpe. Vi anbefaler InorAdopt på det varmeste!”

Benedicte og Torleif

«Vårt inntrykk av InorAdopt er at dere er så tilgjengelige. Dere husker oss og vår historie. Vi føler oss verdsatt.»

Oddbjørg og Thor

«Å bli møtt med ekte engasjement, å få følelsen av å bli tatt på alvor, av at noen kjenner til hva vi går gjennom som adoptanter. At noen gir meg følelsen av at jeg ikke bare er et saksnummer, men at damene på kontoret i Kristiansand husker meg – og at alle kjenner til prosessen jeg er i. Det har vært ufattelig trygt at alle kan gi meg tilbakemelding de gangene jeg har hatt behov for å ringe.»

Ellen

«Vi er veldig fornøyde med InorAdopt. De har alltid vært hjelpsomme, raske og hyggelige gjennom vår adopsjonsprosess.»

Hilde og Torbjørn
«Hos InorAdopt har vi blitt møtt med profesjonalitet, engasjement, vennlighet og omsorg. Gjennom vår adopsjonsprosess opplevde vi at gjengen i InorAdopt alltid var parat til å hjelpe. Vi anbefaler InorAdopt på det varmeste!»
Benedicte og Torleif

Vi var og er veldig fornøyd med InorAdopt. Stikkordene nedenunder gjelder i alle faser av adopsjonsprosessen og i begge prosessene våre. – Stor tilgjengelighet. – Stor profesjonalitet i arbeidet. – Ærlige og til å stole på. – Støttende. – Ryddige og forutsigbare. Vi mener hvert et ord!

Anne og Dag Tore

“Takket være InorAdopt ble vi foreldre etter bare 9 måneders ventetid i Kina. I ventetiden når vi var som mest sårbare, urolige og spente opplevde vi InorAdopt som genuint opptatt av oss og vår prosess mot å skulle bli foreldre. Vi er evig takknemlige for deres arbeide, og en bedre heiagjeng skal du lete lenge etter!»

Tove og Tor
“Inor Adopt ga oss en fantastisk oppfølging hvor vi følte oss godt ivaretatt gjennom hele adopsjonsprosessen” “Vi ble møtt med stor forståelse for de mange utfordringer og bekymringer som meldte seg underveis, de ansatte tok seg alltid god tid til å lytte og motivere i de tunge stunder”.
Anna-Lena og Hans Magnus

GODE HISTORIER

Fem familier deler sine tanker og refleksjoner rundt sin adopsjonsprosess. Se også filmene i full lengde

Go to Top