I begynnelsen av juni kommer Attila sammen med representanter fra barnevernet i ulike fylker i Ungarn på besøk til Norge og InorAdopt. De kommer for å lære mer om det norske adopsjonssystemet,og hvordan barn og familier har det i Norge. I den forbindelse har de et stort ønske om å få treffe familier som har adoptert fra Ungarn tidligere for å høre litt om hvordan det går med barna og erfaringene til familiene. Gruppen kommer først til Kristiansand og drar deretter videre til Drammen. InorAdopt arrangerer familietreff begge steder, og arrangementene er åpne for alle familier som har adoptert fra Ungarn. Det er allerede flere familier som har gitt beskjed om at de kommer, så vi er sikre på at vi kommer til å få to fine ettermiddager!

I Kristiansand blir familietreffet torsdag 7. juni kl. 17-19. Adresse: Blokhusgata 27. Det vil bli enkel servering av pølser, kake og kaffe/saft.

I Drammen blir familietreffet  lørdag 9. juni kl.16-18. Oppmøte klokka 16 i resepsjonen på Comfort Hotel Union Brygge, Grønland 64. Derfra går vi sammen til Drammens største lekeplass, Leke- og ungdomsaktivitetspark i Øvre storgate 16. Her vil det bli enkel servering med pizza, kjeks og brus. 

Påmelding på mail til post@inoradopt.no

Håper å se så mange Ungarn-familier som mulig! Vi gleder oss!