Vår enestående daglige leder gjennom mange år, Anita Frydenlund Austdal, vil fra 1. januar overgi stafettpinnen til Martijn van Rooij. Dette vil bli markert og omtalt seinere.

Vi er glad for at det har vært god tid til overlapping og kunnskapsoverlevering, og vi er trygge på at organisasjonen også fremover er i trygge hender. 

Martijn presenterer seg selv slik;  

Hallo!

Da føler jeg at det er på tide å presentere meg selv; jeg heter Martijn van Rooij og blir per 1. januar 2022 daglig leder i InorAdopt. Jeg overtar for Anita Frydenlund Austdal som jeg har fått en veldig god opplæring av, og som har fortalt meg mye om det hun har opplevd gjennom over 13 år i InorAdopt’s tjeneste.

Jeg bor i Åseral, er gift og har to barn, ei jente på snart 16 og en gutt som er 10 år. Jeg har selv erfaring med adopsjon, da vi for 9,5 år siden fikk lov til å reise til Sør-Afrika for å møte en liten gutt. Den prosessen vi gikk gjennom da, fra den første informasjonen vi fikk om muligheten til adopsjon til den endelige hentereisen, for ikke å glemme alle erfaringer vi gjorde oss etter adopsjonen, husker jeg fortsatt veldig godt. Den har virkelig endret livene våre!

Jeg gleder meg til å ta fatt i denne svært meningsfulle og spennende jobben.

Med vennlig hilsen,

Martijn van Rooij

Vi gleder oss til fortsettelsen!