Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker at jeg er verdens heldigste som fikk lov til å bli mor til akkurat mitt barn. Selv når det er som travlest og tyngst, for det er jo også en del av det å få barn. Men, at jeg gikk gjennom den prosessen med å bli godkjent, gikk gjennom en del tankeprosesser om jeg kunne være mor til et barn med spesielle behov, at jeg kom til at det kunne jeg, og at jeg valgte å søke om å få bli mor til akkurat dette barnet. Det er det viktigste og riktigste jeg har gjort i livet mitt.

Hver og en må selvsagt gjøre de valg som er best for seg selv og sin familie. Men jeg ønsker å formidle at dersom en ønsker seg barn så er adopsjon en fantastisk mulighet!  Mange tenker nok at det er så vanskelige prosesser for godkjenning og det tar så lang tid. Men det er ikke hele sannheten. Det finnes mange barn i verden som trenger foreldre, men som har en mindre (eller større) fysisk eller psykisk utfordring. Hvis man tenker gjennom det, og kommer frem til at man kan være forelder til et barn med en eller annen ekstra utfordring, ja da kan ventetiden på å bli forelder være ikke så veldig mye mer enn et vanlig svangerskap. Tenk på det!

Hilsen en takknemlig mor